densistavagen.blogg.se

Detta är min väg, min sista väg och antagligen enda väg. Resan från bilolyckan till diagnos. Min kamp där jag blivit kastad mellan sjukhus genom alla dess avdelningar i över 20 år. Till sist fick jag äntligen svar, jag är inte psykiskt sjuk, Mitt huvud sitter löst! Här får du följa mig. Min resa till Spanien, min ständiga kamp mot den svenska staten och vården.

🥺 Stackars barn säger jag bara 😢

 Bilden visar min hjärna och mina vener "inlopp & utlopp, där en av venerna är klämda av översta kotan som är helt löst och vridit sig, där av mitt sjuka övertryck som ofta byggs upp och jag däckar av smärtan som uppstår, och den går inte beskriva med ord, är ordagrant en nära döden upplevelse varje gång och skadar så mycket mer med tiden än bara smärtan, och som nu det senaste sker allt oftare.

 
Julafton om några få timmar och denna månad har gått i helvetes tecken.
 
Jag har inte lyckas tagit mig utanför dörrhelvetet sen förra veckan, och då en snabb tur fram och tillbaka för enbart en laserbehandling av min nacke.
 
Inte en julklapp jag mäktat med iår, all den goda julmaten kan vi bara drömma om, smärtan i nacken/huvudet har löst av varandra med magen, har nätt å jämnt tagit mig till den berömda soffan så grabben får sällskap, tur tösen är soppas stor att hon sköter sig själv, men inte ens traditionen att hämta en egen liten gran med traktorn gick av stapeln, hela julen är helt förstörd, mig personligen gör det mig någon fruktansvärt ont att inte kunna ge barnen den afton dom längtat så efter hela året.
 
Just nu vet jag inte vilket som är den värsta smärtan, om det är när huvudet håller på att ordagrant explodera utav övertrycket av all blod som strömmar in men inte ut i samma takt, där ögonen putar ut hårda som puttekulor eller om det är magen, där den känns som att när som helst så får jag börja peta tillbaka tarmarna och försöka samla upp allt blod, smärtan är enorm, tar timmar innan den släpper så jag kan ta mej därifrån, allt bara blir värre och fort går det, hade inte en susning om att detta kunde rasera i en sådan takt som det gör, jag är faan snart helt nedbruten, orkar inte ens med telefonen längre, så känns som allt jag kämpat för bara rinner rätt ner i avgrunden som inget hade hänt, så som jag kämpat att försöka nå ut med min berättelse för att i hopp nå rätt läkare som vågar gå emot "strömmen"
Känns som tiden snart är inne, allt färre bryr sig ens om att hjälpa mig att sprida, läkare jag kontaktat över hela Sverige, behärskar inte ens svara, Messenger skulle jag lika gärna kunna avregistrera.
 
Jag bara famlar runt i evigt mörker där smärtan äter upp mig.
 
Idag fick jag fylla kroppen med allt jag hade, då min läkare bokat in mig för ett besök där vi kunde gå igenom hela remissen och fått den skickat till Sahlgrenska idag, då julafton är en röd dag , men ush vad svår den bilfärden var, gjorde allt jag kunde för att inte bryta ihop helt framför min läkare men tror hon genomskådade mig helt då smärtan inte gick att hålla tillbaka, ögonen vattnades och ville bara lägga mig och skrika, svetten sprutade, kunde knappt se henne i ögonen ens, jag är inte sådan, men hon vet ju mycket väl mitt tillstånd så igentligen borde jag inte brytt mej, men är ju en princip sak, precis som man duschar och sätter på nya kläder vid ett läkabesök.
Vi hoppas nu detta skall gå vägen men skulle min tur slå till så skall hon kämpa igenom alla sjukhus innan vi ens tänker tanken på att ge oss och det känns fantastiskt att veta, men med denna smärta så hoppas jag att något kommer hända inom kort, för jag vet ärligt inte, hur jag skall härda ut dessa sjuka tillstånd av smärta, nog för att man aldrig kommer bli helt smärtfri, det är jag helt övertygad om att jag aldrig kommer att bli, då jag gått med detta för lång tid och skadan är så sjukt stor, men hjälpe mej för dessa smärttoppar...
Hoppas remissen som idag blev skickad, blir min livs julklapp 🙏
då det verkar helt omöjligt att lösa operationen ekonomiskt i Barcelona 😔
 
Kan tyvärr inte svara när eller om något nytt inlägg kommer att skrivas, för nu är det ett rent helvete som inte längre går att beskriva elle ens visa på bild.
 
Om du mäktar med, så är min sista önskan om du kunde dela, men även fråga så många vänner och bekanta om att dela dom med, dela i alla grupper även om det innebär en vecka utan möjlighet att kommentera i gruppen.
 
Läkaren sa att det är fruktansvärt att jag med denna hemska historia inte kan nå ut i samhället, så det dagas upp så både jag och andra med liknande diagnoser efter ett whiplashtrauma kan få hjälp, när hjälp finnes, allt annat kan folk dela och starta debatt om, men du din stackare som knappt har någon kraft kvar att ens ta dej hit eller utanför huset måste kämpa med blod och svett som det senaste halvåret.
Ja jag kan inget annat än å hålla med henne.
 
Nu är jag så trött, skall lägga bort telefonen och somna med grabben i min famn.
 

Må väl och njut av en underbar jul och nyår med nära och kära.


Uppdatering 6/1-21
Ett nytt inlägg mäktar jag inte med.

För er som har möjlighet att skänka en krona för att hjälpa mig att närma mig livet får så gärna bidra.
För er som inte har möjligheten i dessa tuffa tider att bidra, får mer än gärna dela min blogg så ofta ni kan och vart som helst tex, Facebook, Tidningar,Bloggar,Vloggar,Mun-mun, YouTube, Instagram.
Https://densistavagen.blogg.se

Finns inget värre än att vara ensam med denna hemska smärta dygnet runt alla dagar i månaden, att nu även med fakta att hjälp finns att få, men där svenska vården ratar mig och nekar mig vård där jag själv har bekostat både resa och utredning i Spanien trots lagen 
" Vård inom EU "

Jag vet inte längre hur jag skall orka fortsätta kämpa, snart kan jag bara se på hur livet rinner ur min hand och min själ vandrar vidare, har kämpat så länge...
Ord kan inte längre beskriva hur jag mår eller känner längre, det har gått alldeles för långt för det.

Har gjort allt i min makt som tänkas kan, alla tips och råd från alla möjliga människor har jag följt för att komma ett steg framåt.
Går inte en natt utan att jag vaknar och önskar att nästa dag kanske kommer det ett positivt besked, där jag kan berätta för barnen att pappa snart skall bli frisk, jag drömmer oftare och oftare, att jag fått operationen,att mina ligamentskador har läkt, där jag leker och upptäcker livet med barnen men tyvärr är det ju bara en dröm... Sonen sa senast idag, pappa snart bli bra, pappa träffa doktor, doktor laga pappa ❤️

Jag har nu förstått, att ensam kommer jag aldrig att klara denna resa, lyckas inte ens att få människor att dela min historia i hopp om att rätt person skall läsa mitt rop på hjälp och komma med ett alternativ eller erbjuda sig göra operationen på någon privat klinik.

Är så hjärtligt tacksam om du vill förmedla min historia och mitt liv, jag tog steget efter många vakna nätter, att besluta att våga vika ut hela mitt liv helt och hållet, lägga skammen och stoltheten åt sidan och ropa på hjälp, nu längre ropar jag inte, jag skriker, av både smärta och sorg...

Något jag aldrig förstått sen starten av allt detta kämpande för att överleva, speciellt nu när jag äntligen lyckats få en diagnos, hur  människor, myndigheter,företag kan stödja,hjälpa,bidra till alla världens hörn, men helt omöjligt att ge mig som bor i Sverige, en chans att överleva.

Dessa möjligheter finns för er som som tagit sej tiden att läsa hela vägen hit och vill hjälpa eller stödja mig, varje krona gör skillnad, "många bäckar små" och jag är så otroligt tacksam, oavsett vad du känner och har för möjligheter att hjälpa mig och mina stackars barn.


Swish: 0736523017 , märk gärna med en kommentar så slipper jag redogöra allt med banken varje gång.

Överföring:
Dalslands Sparbank 
Clear 8234-7 3623582-8

Paypal
https://www.paypal.me/eap3577
[email protected]

Gofoundme
https://gofund.me/85a9e05f


❤️  ❤️  ❤️ Elvis med familj ❤️  ❤️  ❤️
 


Taggar: 2021, barnen, drömma, drömmen, livet, låtintelivetsluta, nyttår, sjukisverige, smärta, överleva;